Ресторан готелю Green Park – ідеальне місце для проведення будь-якого заходу: від тихої романтичної вечері до гала – банкетів. Вранці з 8.00 до 11.00 працює шведська лінія сніданків. Меню сніданків порадує Вас різноманітними стравами . З турботою про Вас кухня готує: молочні і каші на воді, три види приготування яєць, овочі, салати, фрукти і джеми, випічка та десерти, овочі на пару, рис, картопля, м‘ясна та сирна нарізки, декілька видів млинців, сухі сніданки, йогурти, кисломолочний сир. Для приготування страв ми використовуємо лише свіжі продукти фермерських господарств.

Основне меню ресторану – збалансований комплекс якісних продуктів і оригінальних рецептів. Ви знайдете для себе страву на свій смак, навіть якщо ви притримуєтесь суворої дієти. Кухарі з задоволенням приготують страви, комбінуючи ті складники і продукти , які вам необхідні.

Оригінальним є нове меню українсько-галицької кухні. Ми зібрали всі улюблені рецепти західного регіону для того, щоб розповісти Вам про різноманітні смаки цієї дивовижної кухні. Галицька кухня відрізняється від основної української використання оригінальних секретних інгредієнтів, що надають стравам особливого домашнього смаку.

Щодня ресторан пропонує комплексні обіди та вечері по спеціальному тарифу для гостей.